Uitbreiding binnen team Engelen.

Sinds juli ’18 is Danny Schulte in dienst getreden bij Engelen Hekwerken. Danny heeft net zijn opleiding bedrijfsmanagement afgerond op de Fontys Hogeschool in Eindhoven en komt het team versterken, zodat we klaar zijn voor de toekomst. Hij gaat zich bezighouden met vernieuwingen binnen het bedrijf en gaat samen met ons bestaande team de strijd aan om de drukke planning in het hoogseizoen tot een goed einde te kunnen brengen. Danny heeft in het verleden zijn sporen al verdiend in de evenementenwereld. Zo is hij altijd werkzaam geweest met zijn bijbanen in de licht en geluid branche. Wij hopen met deze versterking ons zelf te kunnen verbeteren om de efficiëntie binnen het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. We willen hiermee zorgen dat we onze service continu kunnen blijven leveren in een snel veranderende markt.

Gespecialiseerd door kennis, ervaring en service.

We zien in onze omgeving steeds meer het ‘’all in one concept’’. Evenementenorganisaties nemen een leverancier in de hand welke zorg draagt voor het complete plaatje van toilet tot hek. Echter zijn deze leveranciers niet altijd gespecialiseerd in al deze verschillende facetten. We horen dan ook geluiden van onze klanten dat er niet efficiënt wordt gewerkt, manuren verloren gaan en materialen niet van de dusdanige hoge kwaliteit zijn. Wij vinden dit jammer!

Wat doen wij anders?

Wij onderscheiden ons doordat we mee denken met onze klanten nu en in de toekomst. We proberen onze vrachtkosten zo laag mogelijk te houden door zoveel mogelijk met volle vrachten te werken. We leggen vaak meerdere opties voor aan onze klanten om samen tot de beste optie te komen. We zijn elk jaar bezig met verbeteringen t.b.v. onze producten om zo op de meest efficiënte en snelle wijze onze producten te kunnen leveren. Bij het ontwikkelen van onze transportboxen is niet alleen rekening gehouden met het vervoeren van zo veel mogelijk verhuurmaterialen op een vracht. Maar Deze boxen kunnen ook worden gestapeld op locatie, ze zijn gemakkelijk en veilig mee te nemen met een manitou op onverharde grond. (Handig bij het veldrijden!) en er kan worden gekozen om ze rijdend te lossen vanaf een van onze verlaagde vrachtwagens. Met deze laatste methode kunnen bij grote aantallen vele manuren worden bespaard.

Chauffeurs gezocht!

Onze chauffeurs zijn in vaste dienst, ze leveren dagelijks onze eigen verhuurgoederen af bij onze klanten. Wij zijn per direct opzoek naar chauffeurs die het wel zien zitten om mee te draaien binnen de evenementenwereld. Interesse, kijk op onze vacature pagina voor meer informatie over de functie. En neem contact met ons op.

chauffeur gezocht

Per direct chauffeurs gezocht.