Engelen Hekwerken 40 jaar Innovatie

Opgericht in 1979 als marktkraam bouwer zijn we doorgegroeid met de markt naar het commercieel dranghekverhuurder.  Engelen was de grondlegger in het aanbieden van drang en bouwhekken voor de Event branche. We praten dan rond 1982 toen de overheid zich terugtrok in het gratis ter beschikking stellen van materialen voor een sportactiviteit. De producten werden massaal door Engelen opgekocht en de start was een feit.
Al snel bleek dat er een inhaalslag gemaakt diende te worden op product, kwaliteit, transport en bedieningsgemak. Zo ontstond onze eigen ontwikkelings afdeling en een eigen productielijn in drang en bouwhekken.
Gedurende de tijd werd het dranghek zo ontwikkeld tot een licht en sterk type welk ook in voldoende hoeveelheden getransporteerd kon worden.
Het klassiek bouwhek werd ook aangepast aan de vraag in de sportwereld en zo onstond het type 250 met slot versluiting en het unieke box concept waarmee 80 meter hekken, kunstof blokken en klemmen samen in konden.
Wat een winst voor het transport en verwerking van de hekken.
Niet veel later werd het box concept voor de dranghekken geintroduceerd waarbij het uniek is dat hiermee ook rijdend gelost kan worden.

Succes wat de laatste jaren gedeeld wordt met andere verhuurders doordat we onze producten ook verkopen. Het grote voordeel is voor de klant. Men kan het Event veel sneller opbouwen en weer afbreken.

Na ruim 40 jaar gevestigd te zijn in Maasbracht en Ittervoort was de locatie te klein geworden en werd de nieuwe uitvalsbasis Panheel waar een perceel van 4500 meter voor voldoende groeimogelijkheden zorgt.

U bent van harte welkom om ons mooie bedrijf te bezoeken.

Dynamisch in transport

Het vervoer van onze verhuurmaterialen kunnen wij voor U verzorgen met onze eigen vrachtwagens. Ze zijn alle voorzien van de schoonste Euro 6 motoren waardoor wij overal mogen leveren.
Alle combinaties zijn voorzien van een kooiaap waardoor we altijd zelflossend zijn en daardoor kunnen wij U maximale flexibiliteit bieden.
Onze specialiteit is het rijdend lossen/laden van dranghekken. Hiermee kan een parcours snel gebouwd worden. Dit kunt U met eigen mensen doen of door ons laten verzorgen.
Onze chauffeurs zijn in het bezit van alle vereiste diploma’s.

Door ons unieke Boxconcept nemen we maximaal hoeveelheden voor U mee die snel en veilig verwerkt kunnen worden.
Ons werkgebied is Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland.